Így keressen minket:

Alkatrészbolt:

+36204275973

+3696427973

Győr, Szt. Imre út 104.

h-p: 8-17h

szo: 9-13h

 aruhaz@citybike.hu


Szerviz:

+36202611333 

(Kérjük csak javításon lévő motorok miatt és időpont egyeztetés céljából hívja!)

Szervizünk szombatonként zárva tart!


Ruházat, felszerelés, kiegészítő:

+36204567809

 aruhaz@citybike.hu


Nem találtam amit kerestem - KATT IDE

A GLS futárnál az utánvét összegét kifizetheti bankkártyával is!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szűrés

    Elindult a PONTGYŰJTÉS a weboldalunkon!

    További információkat IDE kattintva találsz.

Információk, akciók

GLS csomagszállítás

City Bike
City Bike
GLS csomagszállítás

Melyik szállítási módot válasszuk?

  • GLS Csomagautomata

A csomagautomata egy nagyon kényelmes és rugalmas megoldás, ha nem vagy otthon napközben, és inkább elmennél a csomagodért vagy nem tudod/szeretnéd otthon vagy a munkahelyeden várni a futárt. Sok automata közül választhatsz, amiket ezen a térképen tudsz megkeresni: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses/

Amikor megérkezik a csomagod az automatába, akkor SMS-ben, Viber üzenetben és/vagy e-mailben fogsz kapni egy kódot, amivel majd az automata rekeszét tudod kinyitni a csomagszám megadásával együtt. Ha utánvéttel rendelsz (nem fizetsz a rendeléskor, hanem majd csak az átvételnél), akkor CSAK BANKKÁRTYÁVAL tudsz az automatánál fizetni. 5 munkanapig tárolják a csomagot, ennyi időd van elmenni érte, akár éjjel-nappal 0-24 (kivéve ha az automata zárt helyen van, pl egy bevásárlóközpontban).

 

  • GLS Csomagpont

Ha a csomagautomata opciót választanád, de például túl nagy a csomagod, és így nem tudod automatába kérni, akkor a csomagpont a tökéletes választás. Ezek a csomagpontok kisebb üzletek, ahol 5 napig tárolják neked, amíg érte nem mész. Ezek az üzletek általában hosszú nyitvatartási idővel rendelkeznek, így bőven lesz időd munka előtt/után beugrani a rendelésedért. SMS-ben, Viber üzenetben és/vagy e-mailben fogsz kapni egy értesítést a csomagszámmal, amivel majd a csomagponton tudod átvenni a rendelésed. Egy érvényes személyi okmány is kelleni fog az átvételhez, ne felejtsd otthon! Utánvét fizetés minden csomagponton lehetséges, valahol bankkártyával is (erről több információ: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses). 

  • GLS futár (házhozszállítás)

Ha otthon/munkahelyen munkaidőben át tudod venni a csomagot a futártól, akkor a házhozszállítás a legkényelmesebb opció. A futár a csomagot 8-16 között a feladást követő munkanapon szállítja ki. A csomagfeladásról és a fizetendő összegről SMS-ben, Viber üzenetben és/vagy e-mailben fogsz tájékoztatást kapni, ami tartalmazza a csomagszámot és a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között). Utánvét is lehetséges, készpénzzel és bankkártyával is a futárnál fizetve. A kézbesítés időpontját lehet egy konkrét napra kérni, ezt kérlek add meg a rendelés leadásakor. 

 

Amikor a weboldalunkról rendelsz és látsz a termék mellett egy kis zöld pipát, vagy azt a jelzést, hogy ,,Raktáron", akkor ha aznap délig leadod a rendelést, akkor mi még aznap feladjuk a GLS-nek és a következő munkanapon már meg is kapod a csomagodat a választott szállítással.

        

 

Ha viszont nem látsz zöld jelzést, akkor nincsen jelenleg raktáron a termék, ilyenkor a szállítási idő kb. 3-5 munkanap.

 

Részletesebb információkat és a gyakran ismételt kérdéseket megtalálod ezen a linken: https://citybike.hu/spg/485057/Csomagszallitas-a-GLS-el

 

 

  Kérdés esetén keress minket bátran:
Adatvédelem