Ajándékötletek

Így keressen minket:

Alkatrészbolt:

+3620/427-5-973

Győr, Szt. Imre út 104.

h-p: 8-17h

szo: 9-13h

 aruhaz@citybike.hu


Szerviz:

+3620/26-11-333 

(Kérjük csak javításon lévő motorok miatt és időpont egyeztetés céljából hívja!)

Szervizünk szombatonként zárva tart!


Ruházat, felszerelés, kiegészítő:

+3620/45678-0-9

Győr, Szt. Imre út 69/B

h-p: 8-17h

szo: 9-13h

 aruhaz@citybike.hu


Nem találtam amit kerestem - KATT IDE

A GLS futárnál az utánvét összegét kifizetheti bankkártyával is !

Edenred kártya elfogadás Győr

Regisztráció

Kereskedők, szervizek, szerelők, szakemberek

FIGYELEM!

Partnerek jelentkezését várjuk, akik az áruházunkban található termékekkel dolgoznak, felhasználják, értékesítik.

Kínálunk:

- nagy számú, gyakran használatos alkatrészt - raktárról

- kedvező viszonteladói árakat

- azonnali kedvezményt

- kényelmes rendelést

- szakmai hátteret

Mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot, regisztráljuk és így már árakkal együtt böngészhet termékeink között.

Tanúsítvány

SSL Certificate

Partner regisztráció

A City Bike Motorosboltban szeretettel várunk minden motorkerékpár alkatrészek, kiegészítők forgalmazásával, motorkerékpárok szervizelésével foglalkozó professzionális felhasználót és szolgáltatót. Ahhoz hogy Partnereknek szóló áranikban, ajánlatainkban, akcióinkban Ön is részt vehessen, regisztrálnia kell cégét, vagy vállalkozását elérhetőségünkön, vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

 

Kik vagyunk?

Motorkerékpárok és robogók alkatrészeit, kiegészítőit forgalmazzuk, évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött. Mi még a Babetta - Simson - ETZ korszakában kezdtük a motorkerékpár javítást, majd folytattuk a japán konténeres robogókkal, stb.

Jelenleg raktárkészletünkön és kínálatunkban megtalálhatóak a népszerű Honda, Suzuki, Yamaha motorkerékpárok és robogónkon kívül az országban nagy számban található Aprilia, Piaggio, Vespa alkatrészek. Raktáron elsősorban a "kopó-fogyó" alkatrészek találhatók, de alvázszám alapján gyári alkatrészeket is beszerzünk. Szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink segítik Partnereink és Vásárlóink egyedi, speciális igyényeinek kielégítését is.

Magyarországi gyári forgalmazói vagyunk: RMS alkatrészek, BRENTA fékbetétek, METEOR dugattyúk alkatrészeknek, további jelentősebb márkáink: DID, JT, HIFLOFILTRO, VICMA, PROX, VERTEX, NGK, GIVI, MOTUL, MICHELIN, MOTOREX, MITAS...

A regisztráció feltétele, hogy cége vagy vállalkozása tevékenységi körei közt szerepeljen a 4540 TEÁOR, illetve ezen tevékenységet aktívan folytassa is.

Kérem, töltse ki pontosan a regisztrációs űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! További információkat, illetve feltételeket az oldalon lefelé görgetve az űrlap után olvashat. Kérjük, amennyiben Partnere kíván lenne webáruházunknak, figyelmesen olvassa el a Kereskedelmi partneri Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

 

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Kereskedelmi partneri ÁSZF*
Adatvédelem*
A www.citybike.hu oldalon már regisztrált-e vásárlóként*

A regisztráció elküldése még nem jogosít a Partner árakon történő vásárlásra. Kérjük várja meg, míg regisztrációs igényét felülvizsgáljuk és elküldjük Önnek a belépéshez szükséges adatait.

A regisztráció után ellenőrzésre kerül a cégkivonat és az adószám, amennyiben hatályos végrehajtás, vagy felfüggesztés van folyamatban, úgy nem tudjuk cégét regisztrálni.

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. 

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük keresse kollégánkat a +3696427973 telefonszámon.

Részletek a Kereskedelmi partneri ÁSZF-ből:

  • A Partner vállalja, hogy naptári évente legalább nettó 500 000Ft értékben vásárol a Nagykereskedőtől.
  • Nagykereskedő munkanapokon a délig leadott rendeléseket dolgozza fel.
  • Nettó 250 000Ft összesített vásárlás alatt 10% kedvezménnyel vásárolhat a Partner, ezen érték felett nagykereskedelmi áron vásárolhat a Partner, amely termékenként eltérő kedvezményt jelent.
  • A Nagykereskedő lehetőség ad a Partnernek, hogy a webáruház választékából rendelt termékeket eredeti állapotunkban és ép csomagolásukban visszaküldhesse a termék átvételétől 15 napon belül. A visszaküldött termékekhez a Partner köteles hiánytalanul kitöltött visszáru nyomtatványt csatolni. Ezen termékek eredeti vételárát a következő rendelésből levásárolhatja. Egyedi termékek visszaküldésére nincs mód.
  • A Partner jogosult havonta átlagosan 10 alkalommal igénybe venni Nagykereskedő munkatársainak segítségét egyedi alkatrész-keresésre. Az alkatrész kereséshez alapvetően szükséges adatok: motor pontos típusa, alvázszám.

Kereskedelmi partneri Általános Szerződési Feltételek - katt ide!

Visszáru formanyomtatvány - katt ide!