Így keressen minket:

Alkatrészbolt:

+36204275973

+3696427973

Győr, Szt. Imre út 104.

h-p: 8-17h

szo: 9-13h

 aruhaz@citybike.hu


Szerviz:

+36202611333 

(Kérjük csak javításon lévő motorok miatt és időpont egyeztetés céljából hívja!)

Szervizünk szombatonként zárva tart!


Ruházat, felszerelés, kiegészítő:

+36204567809

 aruhaz@citybike.hu


Nem találtam amit kerestem - KATT IDE

A GLS futárnál az utánvét összegét kifizetheti bankkártyával is!

Tanúsítvány

SSL Certificate

    Elindult a PONTGYŰJTÉS a weboldalunkon!

    További információkat IDE kattintva találsz.

Információk, akciók

Új MOTUL termékeink

City Bike
City Bike
Új MOTUL termékeink

Megérkeztek üzletünkbe és webáruházunkba a MOTUL legújabb termékei!

Szeretnénk nektek bemutatni az 5 új MOTUL terméket, amikkel bővítettük a kínálatunkat:

MOTUL NGen5 4T 10W-40 4T (1 liter ás 4 liter) JT*:

https://citybike.hu/Motul-NGen5-4T-10W-40-1-literes-JT

https://citybike.hu/Motul-NGen5-4T-10W-40-4-literes-kanna-JT 

A Motul NGen5 4T 10W-40 innovatív, a fenntarthatóság jegyében készített motorolaj négyütemű motorkerékpárokhoz.

Szintetikus észterekkel, magas színvonalat képviselő alapolajokkal, nagy teljesítményű adalékanyagokkal és 75%-ban regenerált olajokkal előállított új generációs kenőanyag, amit egy új típusú palackba töltenek, amely 50%-ban újrahasznosított anyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható.

A fenntarthatóbb környezet érdekében létrehozott kombináció, mely miatt nem kellett kompromisszumokat kötni. Ha összehasonlítjuk a finomított bázisolajok és az elsődleges termelés környezeti előnyeit, a regenerált bázisolajok CO2-kibocsátása mindösszesen 35%-kal alacsonyabb.

Az észter bázis garantálja a kopásgátló tulajdonságokat, védi a váltót, továbbá hosszabbítja az élettartamot. Megnövelt olajfilm ellenállással rendelkezik magas hőmérsékleten a motor védelmének érdekében. Optimális a foszfor- és kéntartalom a katalizátorok jobb üzemi feltételeihez, amelyek a legújabb kibocsátási szabályoknak megfelelnek. Tökéletes a kipufogógáz utókezelő rendszerrel, például katalizátorral vagy másodlagos levegőbefecskendezéssel rendelkező motorkerékpárokhoz.

Mind a mindennapi motorozáshoz, mind a szabadidős tevékenységekhez tervezték. Ideálisan alkalmas bármely Youngtimer vagy Classic motorkerékpárhoz egyaránt.

- Szintetikus alapú kenőanyag, amelyet egyedi észter-technológiával erősítettek meg a kopásgátló tulajdonságok, valamint a fogaskerekek jobb védelme és élettartama érdekében.

- Erősebb olajfilm-ellenállás magas hőmérsékleten a hosszabb általános motorvédelem érdekében.

- Optimalizált foszfor- és kéntartalom a legjobb katalizátor-üzemi feltételekhez.

- Speciális formula a maximális hatékonyság és védelem, a sima váltás, az optimalizált üzemanyag-fogyasztás és a könnyű indítás érdekében.

- Az API SP szabvány további teljesítményelőnyöket garantál, beleértve a károsanyag-kibocsátó rendszerekkel való kompatibilitást, az oxidatív stabilitást és a lerakódások elleni védelmet a legszigorúbb modern hardveralkalmazásokhoz.

- A JASO (Japán Autóipari Szabványügyi Szervezet) saját szabványt dolgozott ki a 4 ütemű motorkerékpár-motorolajok számára

- JASO T903: 2023. Ez három részből áll: Motorteljesítmény, tengelykapcsoló súrlódási teljesítménye, fizikai-kémiai határértékek.

A JASO MA2 specifikáció a leghatékonyabb súrlódási értékeket biztosítja a legjobb tengelykapcsoló súrlódást minden vezetési módban.

Az alábbi jármű típusokhoz ajánlott:

Utcai motorkerékpárok, off-road, enduro, sport, nedves vagy száraz tengelykapcsolóval szerelve.

Egyéb felhasználások: robogó, ATV, UTV, SxS, személyi vízi járművek (PWC) vagy motoros szánok, a gyártó viszkozitási ajánlásától függően.

 

MOTUL Boost and Clean Moto üzemanyag tisztító (200ml):

https://citybike.hu/Motul-Boost-and-Clean-Moto-uzemanyag-tisztito 

Üzemanyag-előkészítés a motorkerékpárok üzemanyagrendszerének átfogó tisztításához.

Tisztítja az égésteret, a karburátort vagy a befecskendező berendezést, és eltávolítja a kondenzvizet az üzemanyagtartályból.

A kiváló minőségű adalékok egyidejűleg védenek a rendszer nem kívánt súrlódása vagy az oldott részecskék miatti kopása ellen.

Az adalék rendszeres használata megnöveli az üzemanyagrendszer élettartamát, a motor teljesítményét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást is.

Az előkészítés gyorsabb indítást és gyorsítást tesz lehetővé.

Csökkenti a motor kopogását és a kóros égést.

Alkalmas minden típusú kétütemű és négyütemű motorkerékpár motorhoz.

A termék kompatibilis az E10 üzemanyagokkal.

 

MOTUL Engine Clean olajtisztító adalék (200ml):

https://citybike.hu/Motul-Engine-Clean 

Olajtisztító adalék minden négyütemű motorkerékpárhoz.

Olajcsere előtt használják, semlegesíti az égés során keletkező agresszív termékeket, és feloldja a lerakódásokat a teljes olajrendszerben. A megtisztított motor optimális teljesítményjellemzőket kap az új töltés után. Emellett csökken az olajfogyasztás, csökken a kopás, és ezáltal meghosszabbodik az alkatrészeinek élettartama.

 

MOTUL 7100 4T 5W-40 (1 liter) JT*:

https://citybike.hu/Motul-7100-4T-5W-40-1-literes-JT

Nagy teljesítményű 100% szintetikus motorolaj motorkerékpárokhoz, sportmotorokhoz, utcai és országúti motorkerékpárokhoz, terepmotorokhoz, enduróhoz, triálhoz, Euro 2-5 emissziós előírásnak megfelelő 4 ütemű motorokkal, integrált sebességváltóval vagy anélkül, nedves vagy száraz tengelykapcsolóval.SAE 5W-40 viszkozitású olajat igénylő BMW, APRILIA, MOTO GUZZI, GAS GAS motorokhoz ajánlott.Egyéb felhasználási területek: utcai motorkerékpárok katalizátor nélkül, robogók, ATV-k, UTV-k.

 

JT*- Jövedéki termék

Nem rendelkezünk jövedéki engedéllyel, azért a JT*-gal jelölt termékeket csak kiskereskedelmi vásárlók és végfelhasználó pl: szerviz tudjuk értékesíteni.

Az általunk kibocsátott számla továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas.

 

  Kérdés esetén keress minket bátran:
Adatvédelem